Skip to content

Veranda of overkapping
laten bouwen

Houten veranda of overkapping op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke veranda's en overkappingen

Alleen de hoogste kwaliteit

De veranda’s en overkappingen van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere veranda en overkapping uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, veranda’s en overkappingen van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Luxe veranda of overkapping

Ultiem genieten van het buitenleven en uw tuin doet u met een houten veranda of overkapping. Vergroot de leefruimte van uw woning met een houten overkapping en geniet ook met minder mooi weer van uw tuin. Met dichte zijkanten houdt u wind en kou buiten zodat de ruimte erg aangenaam warm gemaakt kan worden doormiddel van een kachel, openhaard of terrasverwarmer. Creëer een plek waar u met familie en vrienden heerlijk buiten kunt eten aan een grote tafel of een ruimte waar u optimaal tot rust kan komen op een fijne grote loungebank voor een knetterend haardvuurtje.

Onze Projecten

Veranda's en overkappingen waarmee u optimaal geniet van uw tuin

Tuinhuis

Grote houten veranda of overkapping laten bouwen?

Wij zorgen voor een veranda of overkapping op maat!

Veranda en overkapping op maat gemaakt

Bij Ben Boers maken we al onze veranda’s en overkappingen op maat. Zo zorgen we ervoor dat uw houten veranda of overkapping perfect aansluit op uw woning, tuin en behoeftes. Zo kunt u gaan voor verschillende houtsoorten, afwerkingen en stijlen. Houdt u van een moderne of landelijke look of gaat u voor een geheel unieke eigen stijl?

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?