Skip to content

Een prieel of pergola
laten bouwen

Houten prieel of houten pergola op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke priëlen en pergola's

Alleen de hoogste kwaliteit

De priëlen en pergola’s van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere prieel en pergola uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, priëlen en pergola’s van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Het hele jaar door genieten

Een pergola of prieel is een mooie toevoeging aan uw tuin. U kunt er heerlijk onder zitten om te genieten van de zon of juist van wat schaduw als u het dak dicht maakt met een tijdelijke of blijvende kap of doek. Priëlen en pergola’s kunnen dienen voor verschillende doeleinde. U kunt eronder eten aan een mooie tafel, een lounge set plaatsen om ultiem te relaxen of comfortabele ligstoelen neerzetten zodat u kunt zonnen en genieten van het weer in de zomer. Daarnaast kunt u de ruimte ook anders indelen en gebruiken naarmate de jaargetijden verschuiven. In de winter kunnen de ligstoelen plaatsmaken voor een heerlijke bank, zo bent u er zeker van dat u het hele jaar door optimaal kunt genieten van uw prieel of pergola.

Onze Projecten

Van een eenvoudige prieel tot een grote luxe pergola met jacuzzi

Grote houten pergola  of Prieel laten bouwen?

Wij zorgen voor een pergola op maat!

Pergola of prieel voor uw jacuzzi

Een prieel of pergola is ook erg goed te gebruiken om uw jacuzzi een beschutte plek te bieden. Een paar dichte wanden en een dak houden kou, wind en neerslag buiten in de winter en geven schaduw in de zomer.

Vakantiegevoel in eigen tuin

Pergola’s staan vooral bekend om hun mooie, open houten dak. Naast dat het een luxe vakantie-achtige uitstraling heeft kunt u op deze manier zelf kiezen of u wilt genieten van de zonnestralen of liever beschut zit.  Opties voor zonwering zijn er genoeg en worden geheel afhankelijk van uw wensen gekozen. Zo is het mogelijk een pergola met schuifdak te bouwen of kunt u kiezen voor een schaduwdoek.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?