Skip to content

Grote kapschuur
laten bouwen

Grote Houten kapschuur op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke kapschuren

Alleen de hoogste kwaliteit

De kapschuren van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere kapschuur uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, kapschuren van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Op maat gemaakt in uw persoonlijke stijl

Een unieke, op maat gemaakte kapschuur in uw tuin is niet alleen erg functioneel maar ook een lust voor het oog. Met de verschillende houtsoorten en stijlen waar u uit kunt kiezen bij Ben Boers, bent u er altijd van verzekerd dat uw kapschuur perfect aansluit op uw stijl en dus mooi past bij uw woning en tuin. Creëer een warm huiskamer gevoel in uw kapschuur met een fijne bank of heerlijke stoelen. Dit wordt gegarandeerd uw nieuwe favoriete plekje rondom huis!

Onze Projecten

Van kleine kapschuren tot grote luxe kapschuren met gastverblijven

Opzoek naar een kapschuur van hout?

Wij zorgen voor een kapschuur op maat!

Het hele jaar door functioneel

De kapschuur kan in de koudere maanden dienen voor extra warmte en knusheid, zodat u toch kunt blijven genieten van uw tuin. In de warmere periode is het een heerlijke plek waar u in de schaduw kunt afkoelen en tot in de late uurtjes kunt borrelen en genieten van die fijne zomeravonden.

Door de hoge nok geeft de kapschuur een ruimtelijk gevoel. Het is ook mogelijk een afgesloten ruimte aan de kapschuur vast te maken, zo kunt u spullen gemakkelijk en uit het zicht opbergen. Zo houd u uw tuin overzichtelijk en opgeruimd.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?