Skip to content

Buitenkeuken laten
bouwen

Buitenkeuken op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke Buitenkeukens

Alleen de hoogste kwaliteit

De buitenkeukens van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere buitenkeuken uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, buitenkeukens van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

In luxe buiten koken

Genieten van het buitenleven in uw eigen tuin én lekker eten, de ideale combinatie als het mooi weer is. Met de luxe buitenkeukens van Ben Boers bent u helemaal klaar voor het voorjaar en de zomer. Met een buitenkeuken wordt barbecueën nog leuker en gemakkelijker. Naast een ingebouwde BBQ kan ook een volledige keuken geïnstalleerd worden. Denk hierbij aan een wasbak, koelkast, vriezer, gas- of elektrische bakplaat en grote keukenbladen waar van alles op klaargemaakt kan worden. Van alle gemakken voorzien zodat u niet steeds van binnen naar buiten hoeft te gaan tijdens het bereiden van uw favoriete maaltijd. Klaar met eten? Maak uw buitenkeuken af met een bar, zo kunt u tot in de late uurtjes met vrienden en familie genieten in de tuin.

Onze Projecten

Van een strakke houten buitenkeuken tot een luxe uitgebreide buitenkeuken

Houten buitenkeuken laten bouwen?

Wij zorgen voor een buitenkeuken op maat!

Buitenkeuken bij uw tuinkamer of poolhouse

Een buitenkeuken is een mooie extra optie om toe te voegen aan uw tuinkamer of poolhouse. Plaats de keuken onder de veranda, waar een grote eettafel geplaats kan worden en kook voor uw gasten terwijl u nog steeds dichtbij de gezelligheid bent. Buiten eten met familie en vrienden wordt zo nog persoonlijker, gemakkelijker en professioneler!

Geheel in uw eigenstijl

Door de vele verschillende materialen die wij tot onze beschikking hebben is het mogelijk om uw keuken geheel naar uw wens te ontwerpen. De kastjes, werkbladen en schappen worden volgens uw persoonlijke stijl gemaakt zodat deze perfect aansluiten bij uw tuin, woning en eventuele tuinkamers die al aanwezig zijn.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS over ben boers en TIPS & TRICKS VOOR uw HOUTCONSTRUCTIE?