Skip to content

Tuinkamer laten bouwen

Houten buitenverblijf op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke tuinkamers

Alleen de hoogste kwaliteit

De tuinkamers van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere tuinkamer uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, tuinkamers van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Extra leefruimte

Tuinkamers bieden extra leefruimte, zonder een complexe en langdurige verbouwing aan uw woning. Tuinkamers zijn erg functioneel, het hele jaar door. In de lente en zomer bieden ze een fijn plekje met schaduw op de warme, zonnige dagen en in het najaar zorgen ze voor beschutting en knusheid bij neerslag en kou.

Vormen en maten tuinkamers

Tuinkamers zijn er in vele vormen en maten. Zo zijn L-vormige tuinkamers erg populair omdat deze op een stijlvolle manier te combineren zijn met bijvoorbeeld een carport of plek bieden voor een jacuzzi.

Onze Projecten

Van een eenvoudige houten tuinkamer tot een luxe tuinkamer met zwarte douglas planken

Grote houten tuinkamer laten bouwen?

Wij zorgen voor een tuinkamer op maat!

Geïsoleerde tuinkamer

Indien u op zoek bent naar een geïsoleerde tuinkamer is het belangrijk om te weten dat we hiervoor een dichte ruimte moeten creëren. Voor het verwarmen of verkoelen van uw tuinkamer is het noodzakelijk dat de ruimte afgesloten kan worden om de weersinvloeden van buitenaf te kunnen neutraliseren. Het is dan wel mogelijk om glazen wanden en grote schuif- of openslaande deuren te installeren. Zo kunt u toch optimaal genieten van het buitenleven, maar wel met luxe en van alle gemakken voorzien.

Waarom een tuinkamer?

Het is belangrijk om stil te staan bij de belangrijkste reden van uw beslissing om een tuinkamer aan te schaffen. Wilt u graag vaker in de buitensfeer kunnen eten? Zit u liever ‘s avonds buiten op de bank met een wijntje of zoekt u een ruimte waar u gezellig met vrienden kunt vertoeven na een drukke werkweek? Dit zijn punten die erg bepalend kunnen zijn voor de indeling en inrichting van uw tuinkamer. Zo kunt u er voor kiezen om een bar te laten installeren of juist een sfeervolle openhaard. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom kan het fijn zijn een duidelijke hoofdfunctie te geven aan uw tuinkamer. Zo houden we het overzichtelijk en zorgen we er samen voor dat deze tuinkamer voldoet aan alles waar u van droomt.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?