Skip to content

Gastenverblijf
laten bouwen

Houten carport op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke gastenverblijf

Alleen de hoogste kwaliteit

De gastenverblijven van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is ieder gastenverblijf uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, gastenverblijven van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Gastvrijheid op een hoger niveau

Hoe heerlijk zou het zijn als uw vrienden of familie na een gezellige avond niet naar huis of een hotel hoeven te gaan maar in een comfortabele en persoonlijke omgeving, dichtbij uw woning kunnen overnachten. Met een luxe gastenverblijf in uw tuin kunt u deze mogelijkheid bieden. Van alle gemakken voorzien om het uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken met genoeg privacy voor u beiden omdat het verblijf los staat van uw eigen woning.

Onze Projecten

Til uw gastvrijheid naar een hoger niveau

Groot houten gastenverblijf laten bouwen?

Wij zorgen voor een gastenverblijf op maat!

Multifunctioneel gastenverblijf

Naast de mogelijkheid om vrienden en familie onderdak te bieden kan de ruimte ook gebruikt worden als kantoor. Zakelijke besprekingen en meetings worden nu een stuk comfortabeler in de luxe van uw eigen gastenverblijf. Dicht bij huis en persoonlijk, zonder zakelijke contacten direct in uw woning te hoeven ontvangen. Bent u voor werk in bezit van gevoelige documenten? Geen probleem, een afgesloten kantoorruimte of kluis instaleren is altijd mogelijk. Zo kunt u na kantooruren met een gerust gevoel gasten laten overnachten.

Stijlvol

Het gastenverblijf kan perfect afgestemd worden op uw woning en tuin. Op deze manier is het verblijf een mooie toevoeging aan het geheel en niet alleen een functionele ruimte

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?