Skip to content

Tuinhuis laten bouwen

Houten buitenverblijf op maat laten maken

Persoonlijk, uniek en ambachtelijk tuinhuis

Alleen de hoogste kwaliteit

De tuinhuizen van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is ieder tuinhuisje uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, tuinhuizen van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Tuinhuis op maat

Wij leveren altijd maatwerk en daarom is niets te gek. Een groot- of klein tuinhuis, met veranda of een overkapping, de keuze is geheel aan u. Vaak is het belangrijk dat het luxe tuinhuis mooi aansluit op uw tuin en de al bestaande gebouwen op uw terrein. Tijdens het ontwerpproces zorgen we ervoor dat we het uiterlijk afstemmen op de juiste stijl.

Houten tuinhuis

Een houten tuinhuisje is een gemakkelijke manier om de leefruimte rondom u huis te vergroten. Geen langdurige verbouwing aan het huis zelf maar een extra ruimte in de tuin, snel geplaatst en van alle gemakken voorzien. Omdat wij het tuinhuis al grotendeels bouwen in onze werkplaats heeft u zo min mogelijk last van werkzaamheden en is het plaatsen zo gedaan. Of u het luxe tuinhuis nu gaat gebruiken als een extra opslagruimte, werkruimte of als speelruimte voor de kinderen, bij Ben Boers bent u er van verzekerd dat het tuinhuis perfect aansluit op uw wensen.

Onze Projecten

Van een eenvoudig houten tuinhuis tot een luxe tuinhuis met overkapping

Groot houten tuinhuis laten bouwen?

Wij zorgen voor een tuinhuis op maat!

Geïsoleerd tuinhuisje

Uw tuinhuis kan geïsoleerd worden zodat u ook in de koudere maanden op een prettige manier gebruik kunt blijven maken van de ruimte. Ook elektriciteit en stromend water zijn opties die toegevoegd kunnen worden aan het tuinhuisje. Op die manier kunt u uren vertoeven in uw luxe tuinhuis zonder dat u steeds terug hoeft te lopen naar uw woning.

Inrichting tuinhuis

Nadat u heeft besloten een tuinhuis aan te schaffen, kunt u na gaan denken over de gewenste inrichting. U kunt de inrichting van uw woning doortrekken naar het tuinhuis óf gaan voor iets heel anders. Uw favoriete vakantie bestemming kan veel inspiratie bieden als u begint aan de inrichting. Zo creëert u een plek waar u volkomen tot rust kan komen. Gaat het tuinhuis gebruikt worden als hobbyruimte of werkplek? Dan is het een goed idee kleuren en accessoires te gebruiken die u inspireren en nieuwe ideeën geven.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?