Skip to content

Poolhouse laten bouwen

Houten poolhouse op maat laten maken

Persoonlijk, uniek en ambachtelijk poolhouse

Alleen de hoogste kwaliteit

De poolhouses van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is ieder poolhouse uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, poolhouses van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Wellnes dicht bij huis

Een poolhouse bij uw zwembad maakt de rustgevende, luxe sfeer van uw tuin helemaal af. Deze ruimte kan voor veel verschillende doeleinde gebruikt worden en zo uitgebreid ontworpen worden als u dat wilt. Fijne ligstoelen om zomers heerlijk te relaxen in de schaduw, een wellness ruimte met sauna en een luxe massage tafel, de opties zijn eindeloos en geheel aan u. Dit is dé ruimte waar u het hele jaar door helemaal tot rust komt, en dat allemaal in uw eigen achtertuin.

Onze Projecten

Van eenvoudige poolhouse tot poolhouses van alle gemakken voorzien

Grote houten poolhouse laten bouwen?

Wij zorgen voor een poolhouse op maat!

Uniek design poolhouse

Het design van uw poolhouse is helemaal afhankelijk van uw eigen stijl en wensen. Of u nu gaat voor een landelijke- of moderne stijl of dat u zich graag laat inspireren door uw favoriete vakantie bestemming, wij leveren de top kwaliteit die u van ons gewend bent.

Zwemvijver poolhouse

De poolhouses van Ben Boers zijn niet alleen geschikt om te plaatsen naast uw zwembad maar ook een mooie toevoeging aan uw tuin wanneer u een zwemvijver heeft. Een zwemvijver geeft uw tuin een natuurlijke look en daar kan perfect op ingespeeld worden met een houten poolhouse. Genieten van zwemplezier en rust, op de meest natuurlijke manier.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?