Skip to content

Dierenverblijf of stal
laten bouwen

Houten stal op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke dierenverblijven en stallen

Alleen de hoogste kwaliteit

De mogelijkheid om dieren te kunnen houden aan huis is voor veel mensen een droom die uit komt. Het geeft meteen een gezellige en landelijke sfeer. Bent u van plan dieren aan te schaffen of heeft u een nieuw en verbeterd verblijf nodig voor uw geiten, schapen, kippen of andere dieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Ben Boers leveren we maatwerk, de omvang en materialen zijn geheel naar wens te kiezen. Op deze manier bent u er zeker van dat uw nieuwe dierenverblijf aan alle verwachtingen voldoet.

Houten paardenstallen op maat

Voor vele paardenliefhebbers is het een droom om de paarden aan huis te kunnen houden. We denken graag met u mee om de paardenstal van uw dromen te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een grote- of kleine stal, eentje met een overkapping of zolder, alles is mogelijk bij Ben Boers. We bespreken al uw wensen en ideeën en tekenen aan de hand daarvan een ontwerp. Er zijn vele stijlen mogelijk, op deze manier zorgen we ervoor dat de stallen perfect aansluiten bij de look van uw woning en tuin.

Onze Projecten

Van een kleine dierenverblijf tot grote kapschuren met stallen

dierenverblijf

Grote schuur voor uw dieren nodig?

Wij zorgen voor een stal of dierenverblijf op maat!

Houten hondenkennel 

Een hondenkennel op maat is perfect aan te passen op het formaat van uw tuin en op het hondenras waar u de kennel voor gaat gebruiken. Dit zijn indicatoren die mee kunnen spelen in het soort hondenkennel dat u wilt laten bouwen. Met de verschillende materialen die we tot onze beschikking hebben is het mogelijk een kennel te ontwerpen die goed aansluit op de stijl van uw woning en tuin.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?