Skip to content

Tuinkantoor
laten bouwen

Houten tuinkantoor op maat laten maken

Persoonlijke, unieke en ambachtelijke tuinkantoren

Alleen de hoogste kwaliteit

De tuinkantoren van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is ieder tuinkantoor uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze projecten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, tuinkantoren van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben

Houd werk en privé gescheiden

Hoe fijn zou het zijn als u ‘s ochtends binnen een paar stappen op kantoor bent, zonder dat u direct in uw eigen woning werk? Met een houten tuinkantoor van Ben Boers houdt u werk en privé gescheiden maar bent u toch binnen een paar stappen op het werk. Uw tuinkantoor is van alle gemakken voorzien, zo kan de ruimte geïsoleerd worden en is het mogelijk een toilet te instaleren. Afhankelijk van de gewenste grote is het mogelijk een kantoorruimte met eventueel aparte vergaderruimte te bouwen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, omdat we maatwerk leveren is eigenlijk alles mogelijk!

Onze Projecten

Van eenvoudige tuinkantoren tot tuinkantoren met carport

Luxe houten tuinkantoor laten bouwen?

Wij zorgen voor een tuinkantoor op maat!

Optimaal genieten van uw tuinkantoor

Het is mogelijk uw tuinkantoor te bouwen met een overkapping. Op deze manier kunt u ook gemakkelijk in de buitenlucht werken of vergaderen. Daarnaast is het buitengedeelte natuurlijk ook privé goed te gebruiken, bijvoorbeeld om te genieten van een warme zomeravond. Met een buitenkeuken, loungehoek of openhaard maakt u uw tuinkantoor helemaal compleet en multifunctioneel. Want waarom zou u deze geweldige ruimte alleen zakelijk benutten?

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?