Skip to content

Carport laten bouwen

Houten carport op maat laten maken

Persoonlijk, uniek en een ambachtelijke Carport

Alleen de hoogste kwaliteit

De carports van Ben Boers worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere carport uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze project op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, carports van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

Luxe houten carport

Nog geen plek waar uw auto veilig en droog kan staan? Dan is een luxe houten carport een goede oplossing. U kunt kiezen voor alleen een overdekking voor de auto(‘s) of een combinatie van schuur en carport. Op deze manier wordt de ruimte optimaal benut en kunt u naast de mogelijkheid uw auto onder de carport te plaatsen er ook voor kiezen hem afgesloten, binnen in de garage te zetten. Dit kan erg fijn zijn als u een aantal dagen weg gaat of op vakantie bent. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw auto veilig en uit het zicht staat.

Onze Projecten

Van een enkele houten carport tot luxe carports voor meerdere auto's

Grote houten carport laten bouwen?

Wij zorgen voor een carport op maat!

Multifunctionele carport

Uw luxe carport kan met een extra ruimte er aan vast voor nog veel meer doelen dienen. Een carport aan uw garage, tuinkamer of tuinkantoor zorgt ervoor dat u verschillende problemen kunt oplossen met één gebouw. Spullen opbergen, extra werkruimte, ultieme ontspanning en vermaak, de opties zijn eindeloos en de keuze is geheel aan u. We ontwerpen de ruimte zo dat hij voor u optimaal functioneert.

Carport met zonnepanelen

Heeft u de milieubewuste keuze gemaakt een elektrische auto te rijden? Een carport met zonnepanelen kan dan een mooie toevoeging zijn. Op deze manier wekt u uw eigen energie op en kunt u de auto voordelig en groen opladen.

Maatwerk voor het Buitenleven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWS OVER BEN BOERS EN TIPS & TRICKS VOOR UW HOUTCONSTRUCTIE?